• HIZLI ERİŞİM

Yedek Kayıt

19 Ağustos 2019 Pazartesi

Burs ve İndirim Olanakları

• Genel Not Ortalaması ile burs ve indirim koşul ve kontenjanları için tıklayınız.
  • Burs Yönergesi Madde 7/3
    (3) Yatay geçişlerde, vakıf yükseköğretim kurumlarından üniversitemizi tercih eden öğrencilerin bağlı bulundukları üniversitelerde elde ettiği Genel Not Ortalamasına göre, her akademik yıl başında hazırlanıp ilan edilen tabloya göre indirim oranı uygulanır. Kurum içi yatay geçişlerde de bu durum geçerlidir. Devlet üniversitelerinden gelenlere %50 indirim yapılır.

Öğrenci İşleri Tarafından Öğrencilerden İstenilecek Belgeler

• Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • 1 Adet Fotoğraf
  • ÖSYS Sonuç Belgesi ve Yerleştirme Belgesi (Halen kayıtlı olduğu bölümden farklı bölüme müracaat edeceklerden LYS sonuç belgesi)
  • Öğrenci Belgesi (Okuduğu üniversitede halen kayıtlı olduğunu gösterdiğine dair)
  • Onaylı Transkript (2 Adet / bir adedi kayıt olunan akademik birim sekreterliğine teslim edilecektir )
  • Ders İçeriği (kayıt olunan akademik birim sekreterliğine teslim edilecektir)
  • Aslı Gibidir veya Noter Onaylı Lise Diploması Fotokopisi
  • Hazırlık okuyan öğrenciler için hazırlık başarı durumunu gösterir belge. (Transkriptte mevcut ise gerek görülmemektedir)

Yukarıda belirtilen belgelerin eksik ya da yanlış olması halinde kesinlikle kayıt işlemi yapılmayacaktır. Sorularınız için ogrencihizmetleri@halic.edu.tr ; info@halic.edu.tr adresine e-mail atabilirsiniz.

Öğrenci Muhasebesi Kayıt İşlemleri İçin İstenen Belgeler;

2019-2020 Eğitim Öğretim Ücreti;  %25’i peşin kalanı 8 eşit taksit olacak şekilde ödeme planı oluşturulacaktır. Peşin ödemelerde %5 indirim uygulanır.

TC Haliç Üniversitesi Banka Bilgileri;

Vakıfbank Mercan Şubesi

Hesap Adı: TC Haliç Üniversitesi

Iban: TR41 0001 5001 5800 7309 0338 85

Açıklama: Öğrenci Adı-Soyadı, TC Kimlik Numarası

VAKIFBANK TARAFINDAN OTS İÇİN TALEP EDİLEN GELİR BELGELERİ

Bankamız Maaş Müşterileri İçin ;

Kamu Çalışanı İse : Kurum Kimliği

Özel Sektör İçin  : E-Devletten alınacak SGK Hizmet Dökümü

Emekli İse : Sadece kimliğiyle gelmesi yeterli

Bankamız Maaş Müşterisi Olmayanlar İçin ;

Kamu Çalışanı İse : E-Devletten E-Bordro Dökümü, Kurum kimliği

Özel Sektör İçin : İşyerinden alınmış ıslak imzalı kaşeli maaş bordrosu , SGK Hizmet Dökümü ,İşyeri İmza Sirküleri Örneği

Emekli İse : E-Devletten alınan Barkodlu Emekli Aylık Bilgisi

İşyeri Sahibi veya Fima Ortağı Müşterilerimiz için ;