LİSANS - ÖNLİSANS ADAY ÖĞRENCİ

Sancaktepe Acil Durum Hastanesi Tıp Fakültesi Hocamız Prof. Dr.Ganime Feriha Öz’ün Adı ile Yaşayacak

29.05.2020

Geçtiğimiz Nisan ayında Covid-19 sebebiyle hayatını kaybeden, Haliç Üniversitesi Tıp Fakültesi kurucularımızdan kıymetli hocamız Prof. Dr. Ganime Feriha Öz’ün ismi Sancaktepe Acil Durum Hastanesi ile yaşatılacak.

Akademik hayatına Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ile başlayan ve patoloji alanında önemli başarılara imza atan Prof. Dr. Öz, Haliç Üniversitesi Tıp Fakültesi kuruluşuna da öncülük ederek nitelikli sağlık personeli yetişmesi adına büyük çabalar sarf etmiştir.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 6 Nisan’da düzenlenen kabine toplantısı sonrası temelleri atılan “Çok Amaçlı Acil Durum Hastanesi”nin inşaat çalışmaları tamamlandı. Tamamlanan inşaata son olarak, “Hocaların Hocası” olarak nitelenen değerli hocamız Prof. Dr. Ganime Feriha Öz’ ün isminin yazılı olduğu tabela eklendi. “Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi” Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla bugün  hizmete girecektir.

Haliç Üniversitesi ailesi olarak, hocamızı bir kez daha rahmetle anıyor, üniversitemize ve ülkemize verdiği hizmetler adına sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.